Τι να πω εγώ τώρα για αυτό τον Άνθρωπο..

Η αλήθεια είναι πως πέρασα δύσκολα μέχρι να φτάσω στα χέρια του. Η εξωσωματική δυστυχώς είναι κάτι που πολλοί εκμεταλλεύονται και «πλουτίζουν» πάνω στη δυστυχία σου και στην τεράστια θέληση σου να αποκτήσεις ένα παιδί. Οι γνώσεις και η μεθοδικότητα του Ανθρώπου αυτού, μου έφερε με την πρώτη μας προσπάθεια στα χέρια μου τα δίδυμα αγγελούδια μου! Έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να τα έχω σήμερα στην αγκαλιά μου!

Πέρασα όμως πολύ δύσκολα και στη «απαιτητική» δίδυμη κύηση με αρκετές επιπλοκές. Στάθηκε δίπλα μου όχι μόνο σαν γιατρός αλλά κυρίως σαν άνθρωπος. Χάρη σε αυτό τον Άνθρωπο, δεν έχασα την ελπίδα μου ποτέ! Έκανε την πίστη μου ακόμα πιο δυνατή! Με γέμιζε αισιοδοξία και ελπίδα..όταν έπεφτα, με σήκωνε! Και όταν πια τα καταφέραμε, γιατί μαζί τα καταφέραμε, χάρηκε όσο εγώ και ακόμα περισσότερο!

Σε ευχαριστώ για όλα! Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο μεγαλύτερος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ!!! Φυσικά σε όλο αυτό χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην μαία μου, την Μίνα μου, που με άντεχε, με άκουγε με υπομονή και ήταν εκεί δίπλα μου στον επίσης δύσκολο τοκετό μου, να μου κρατάει το χέρι σαν αδερφή! Είστε η καλύτερη ομάδα!!! Σας αγαπάω και θα σας ευγνωμονώ πάντα! Θα συνεχίσω να το φωνάζω ότι είστε οι καλύτεροι και να συστήνω σε όσους ξέρω και δεν ξέρω να σας επισκεφτούν!!!