Μετά το πέρας 6 μηνών που γίνεται η επούλωση έχουμε ένα πλήρες αισθητικό αποτέλεσμα και λειτουργική αποκατάσταση του περινέου

Περίνεο είναι η περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στο αιδοίο και το ορθό  και αποτελείται από μύες που συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, του κόλπου και του πρωκτού.

Πρόκειται για το πρόβλημα χαλάρωσης της περιοχής μετά από εργώδης και πολλαπλούς φυσιολογικούς τοκετούς, για πόνο κατά την σεξουαλική επαφή σε περιπτώσεις  που χρειάστηκε εκτεταμένη περινεοτομή κατά τον φυσικολογικό τοκετό . Πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι συνηθισμένο μετά τον τοκετό και εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του περινέου σας προς το καλύτερο για εσάς.

  • Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία
  • Διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά
  • Χρόνος επούλωσης: 4-5 εβδομάδες
  • Επιστροφή στις δραστηριότητες της καθημερινότητας σε 3-4 μέρες

Η διαδικασία της επέμβασης είναι ανώδυνη. Υπάρχει ένας μετεγχειρητικός, ανεκτός πόνος, ο οποίος όμως βελτιώνεται ακόμα και με τα απλά  παυσίπονα.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο καλυτερεύει το αποτέλεσμα! Μετά το πέρας 6 μηνών που γίνεται η επούλωση έχουμε ένα πλήρες αισθητικό αποτέλεσμα και λειτουργική αποκατάσταση του περινέου