Θα θέλαμε, μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε το Γιατρό, τον καλό μας Γιατρό, Βασίλη Κουφομιχαήλ για το δώρο που μας έκανε και σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το παιδάκι μας!!! Ωστόσο θα θέλαμε να αναφέρουμε λίγα λόγια για αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα, στο πρόσωπο του βρήκαμε, μετά από αρκετά χρόνια, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια ενός Γιατρού. Από την πρώτη μας γνωριμία καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που δεν τον απασχολεί μόνο το χρήμα και η επιτυχία αλλά πάνω από όλα ο άνθρωπος που έχει απέναντι του. Μας μιλούσε πάντα ξεκάθαρα για τις δυσκολίες που υπάρχουν για τις μεθόδους που μπορούμε να ακολουθήσουμε, αλλά το βασικότερο που έκανε ήταν ότι ασχολήθηκε και με τον Σύζυγο που κανένας μέχρι τώρα δεν είχε κάνει. Τα λόγια του ήταν πράξη. Πραγματικά, του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα.

Δε θα θέλαμε να ξεχάσουμε και να ευχαριστούμε την γλυκιά μας Μαία Κάλλια Σαχίνη που έκανε όλη την δύσκολη διαδικασία της εξωσωματικής να μοιάζει εύκολη και καμιά φορά και όμορφη με το να μας προσέχει, να μας δίνει προτεραιότητα, με το να μας συμβουλεύει (όταν δεν υπάρχει έντονη αναμονή τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα). Τέλος, να ευχαριστήσουμε την τωρινή μας Μαία την πολύτιμή Μίνα Μαυροπούλη που με την καλοσύνη της, την ευγένεια της και την διαθεσιμότητα της οποιαδήποτε στιγμή μας καθησυχάζει, μας συμβουλεύει, μας εμψυχώνει και μας καθοδηγεί στον τελικό στόχο.

Τέλος, είναι σίγουρο ότι τον Ιατρό Βασίλη Κουφομιχαήλ με την Ομάδα του θα τους προτείναμε ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε ζευγάρι αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μας.

 

Να είστε πάντα καλά!!

 

Με εκτίμηση

Ειρήνη & Μάνος