Εάν είστε σεξουαλικά ενεργή γυναίκα μπορείτε να βελτιώσετε το σημείο G του σώματός σας, άρα και να αυξήσετε το αίσθημα της ικανοποίησης κατά τη σεξουαλική πράξη

Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής του ανθρώπου έχει επίδραση και στην ψυχολογία και τις ερωτικές του σχέσεις. H καλή ποιότητα ερωτικής και σεξουαλικής ζωής προσδίδει αισθήματα χαράς και ενθουσιασμού στην καθημερινότητά του.

Εάν είστε γυναίκα και αισθάνεστε ότι βιώνετε κανονικά την κλιμάκωση και τον οργασμό κατά τη σεξουαλική επαφή, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν συμβαίνει όσο συχνά θα το θέλατε, υπάρχει λύση για εσάς: η ενίσχυση του σημείου G.

Το σημείο G είναι μια περιοχή, η οποία όταν ερεθίζεται προκαλεί ηδονή, ακόμα και οργασμό. Βρίσκεται ανατομικά στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, σε απόσταση 4-5 εκ. από την είσοδό του.

Εάν είστε σεξουαλικά ενεργή γυναίκα μπορείτε να βελτιώσετε το σημείο G του σώματός σας, άρα και να αυξήσετε το αίσθημα της ικανοποίησης κατά τη σεξουαλική πράξη.

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια ειδικού εμφυτεύματος κολλαγόνου ή με υαλουρονικό οξύ.

 

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

  • Η ενίσχυση του σημείου G είναι διαδικασία απλή, ανώδυνη και μη επεμβατική.
  • Πραγματοποιείται σε 15-20 λεπτά εντός ιατρείου.
  • Μετά από 4 ώρες, μπορεί να γίνει επιστροφή στη σεξουαλική δραστηριότητα.
  • Τα αποτελέσματα της αύξησης και ενίσχυσης του σημείου G διαρκούν 6-8 μήνες. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία όποτε θελήσετε ξανά στο μέλλον.