Με τη χρήση νέας τεχνολογίας Laser ανανεώνονται οι ιστοί, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του κόλπου και την ελαστικότητα των μυών του

Που μπορεί να οφείλεται η κολπική χαλάρωση;

μπορεί να οφείλεται σε πολλαπλούς φυσιολογικούς τοκετούς, κληρονομικότητα, έλλειψη γυμναστικής ή απώλεια αρκετού βάρους.

Για όποιον λόγο και να έχετε κολπική χαλάρωση, μπορείτε να επωφεληθείτε από την θεραπεία με Laser για την Αναζωογόνηση του Κόλπου.

ενδείκνυται σε γυναίκες (συνήθως μετεμμηνοπαυσιακές) που παρουσιάζουν ξηρότητα με ατροφία του κόλπου , κάτι που συνήθως οδηγεί σε πόνο και κατά τη σεξουαλική επαφή.


Πώς γίνεται;

Με τη χρήση νέας τεχνολογίας Laser σε συνθήκες  ιατρείου χωρίς νάρκωση. Με τη μέθοδο αυτή, ανανεώνονται οι ιστοί, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του κόλπου, επαναφέροντας την ελαστικότητα των μυών του κόλπου.

Γίνεται με απόλυτα ασφαλή μέθοδο, ακολουθώντας όλα τα ιατρικά και επιστημονικά πρωτόκολλα. Γίνεται στα πλαίσια του γυναικολογικού ιατρείου χωρίς νάρκωση σε σύντομη χρονική διάρκεια και  η γυναίκα επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητες της .

  • το αρχικό στάδιο της πρόπτωσης των πυελικών οργάνων και την ακράτεια ούρων από προσπάθεια
  • βελτιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής
  • εξαλείφει τον πόνο κατά τη σεξουαλική πράξη

Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζεται ;

Απαιτούνται συνήθως 2-3 συνεδρίες (γίνονται ανά 4-6 εβδομάδες).

Τα άριστα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν για 2- 3 χρόνια. Μετά την πάροδο των 2-3 ετών, απαιτείται μία ακόμη συνεδρία για τη συντήρηση του αποτελέσματος.


Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Διαρκεί περίπου 30 λεπτά και γίνεται στον εξειδικευμένο τμήμα της αισθητικής γυναικολογίας.