Η χειρουργική λύση στην γυναικεία ακράτεια ούρων

Είναι εντυπωσιακά αρνητικό να υπάρχουν γυναίκες που βασανίζονται καθημερινά από ένα τόσο ενοχλητικό σύπτωμα όπως είναι η ακούσια απώλεια ούρων και ποτέ να μην αναζητούν λύση για αυτό, επειδή ποτέ κανένας “ειδικός” δεν τους συμβούλεψε σωστά ότι υπάρχει μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους.

Όταν η επιστήμη έχει κάνει τεράστια βήματα και έχει εξελίξει τομείς, όπως η βιοτεχνολογία ,προσφέροντας σε μας τους ειδικούς όπλα ώστε να είμαστε σε θέση να θεραπεύσουμε τους ασθενείς μας με απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους, είναι υποχρέωση όλων να προσφέρουν την γνώση και να καθοδηγούν προς την σωστή επίλυση των επιμέρους προβλημάτων.

Η λύση στο πρόβλημα της γυναικείας ακράτειας ούρων υπάρχει και μάλιστα είνα απλή και αποτελεσματική. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η λύση υπάρχει σαν γνώση πάνω από 15 χρόνια.

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία γίνεται πολύ γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται η παραμονή στο νοσοκομείο παρα μόνο για λίγες ώρες. Αυτή είναι η σύγχρονη χειρουργική επίλυση της γυναικείας ακράτειας ούρων.

Η τεχνική της επέμβασης

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τοποθετείται μία ειδική ταινία διακολπικά, με μικρή τομή ακριβώς κάτω από την ουρήθρα, η οποία παραμένει μόνιμα χωρίς να ενοχλεί και χωρίς να γίνεται αισθητή από την ίδια την γυναίκα.

Ο χρόνος της επέμβασης είναι αρκετά σύντομος γι’ αυτό και η αναισθησία είναι σχετικά ελαφριά, χωρις βαθιά νάρκωση. Μετά την επέμβαση δεν χρειάζεται κάποια φαρμακευτική αγωγή, ούτε κάποια ιδιαίτερη προφύλαξη.

Η γυναίκα επανέρχεται στην καθημερινότητα από την επόμενη μέρα, άλλωστε το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η ίδια νιώθει πραγματικά ελεύθερη

Καταλήγοντας, θα πρεπει να κρατήσουμε το γεγονός πως υπάρχει εύκολη και απλή λύση για αυτό το συχνό πρόβλημα που βασανίζει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με μια τεχνική συγκεκριμένη και ασφαλή, δοκιμασμένη στην αποτελεσματικότητα της απο τα πολλά χρόνια χρήσης της.

Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να σας προτείνει την λύση που ενδείκνυται για την περίπτωση σας.